Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen Belediyecilik Forumu’nda (BELFOR) Altıntaş Belediyesi olarak büyük bir gurur yaşadık!
Çevre Mühendisimiz Zeynep Avcı, Türkiye genelinden başvurusu yapılan tam 700 proje arasından seçilen çalışmamızın sunumunu gerçekleştirerek belediyemizi başarıyla temsil etti.
Yerel yönetimlerde sürdürülebilirlik ve yenilikçi çözümler üretme hedefimizle çıktığımız bu yolda, projemizin ulusal düzeyde böylesine bir takdir görmesi bizler için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Çevreye duyarlı ve geleceği odak noktasına alan projelerimizle ilçemizi her platformda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.
Bu büyük başarıda emeği geçen başta Çevre Mühendisimiz Zeynep Avcı olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza ve bizlere bu imkanı sunan Başkanımız Sayın Hikmet Tunç'a teşekkür ederiz.
BAŞKAN KÖŞESİ
Başkanımız Hikmet TUNÇ 1971 yılı Kütahya İli Altıntaş doğumludur. İlk, Orta ve Lise eğitimini Altıntaş İlçesinde tamamlayan Başkan Tunç, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Muhasebe Finansman Bölümündeki eğitim hayatını çeşitli nedenlerden dolayı yarıda bıraktı. 1990 yılında Altıntaş'ta Muhasebe bürosunda, 1999 yılından bugüne Altıntaş Esnaf ve Sanaatkarlar Odasında Genel Sekreter olarak görev yaptı. Uzun yıllar Altıntaş Spor Kulübünde lisanslı futbolcu olarak futbol oynayan Başkanımız 10 yıl süreyle de Altıntaş Avcılar Kulübü Dernek Başkanlığı yaptı. Başkan Tunç uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulunda görev aldıktan sonra 2022 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin ve İl Başkanlığının taktirleri ile İlçe başkanlığına atanandı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan Adayı olan Başkan Hikmet Tunç halkımızın taktiri ile Altıntaş Belediye Başkanı seçilmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.